Ανακοινώσεις & Ειδήσεις ΙΕΝΕ

Παρουσίαση της Μελέτης «SE Europe Energy Outlook 2016/2017» του ΙΕΝΕ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου

Ημ/νία δημοσίευσης: Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017

Η βασική μελέτη αναφοράς του Ινστιτούτου Ενέργειας Ν.Α. Ευρώπης (ΙΕΝΕ), “SE Europe Energy Outlook 2016/2017”, παρουσιάστηκε σε ειδικό απογευματινό σεμινάριο που διοργανώθηκε στις 24 Οκτωβρίου στο Βουκουρέστι σε συνεργασία με το ρομανικό ενεργειακό think tank Romania Energy Centre (ROEC), στο Bucharest University of Economic Studies.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν πάνω από 50 ειδικοί του ενεργειακού τομέα καθώς και μεταπτυχιακοί φοιτητές του Τμήματος Οικονομικών Σπουδών του ως άνω Πανεπιστημίου. Η εκδήλωση υπήρξε μία πολύ σημαντική ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων ανάμεσα στους συμμετέχοντες, όπως φάνηκε από τη συζήτηση που ακολούθησε την παρουσίαση του SEEEO 2016/2017.

Το σεμινάριο ξεκίνησε με εισαγωγικές παρατηρήσεις της διευθύντριας του ROEC κ. Eugenia Gusilov, ενώ ακολούθησε ομιλία του καθηγητή Marius Profiroiu, αντιπρύτανη του Bucharest University of Economic Studies. Ακολούθησε αναλυτική παρουσίαση της μελέτης από τον Εκτελεστικό Διευθυντή του ΙΕΝΕ κ. Κωστή Σταμπολή και τον Επικεφαλής Ερευνητικών Προγραμμάτων του Ινστιτούτου κ. Νικόλαο Σοφιανό. Ακολούθησε μία πολύ δημιουργική και ενδιαφέρουσα συζήτηση με τη συμμετοχή του καθηγητή Ionut Purica, ειδικού σε θέματα ενέργειας της Ρουμανικής Ακαδημίας και Associate Member του ΙΕΝΕ, της κ. Eugenia Gusilov και του κ. Valeriu Binig, Business Advisory Partner και Energy Industry Lead της Enrst & Young Romania.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης το ΙΕΝΕ παρέθεσε στους συμμετέχοντες μία μικρή δεξίωση στο παρακείμενο Sheraton Hotel της ρουμανικής πρωτεύουσας.

Ολόκληρη η παρουσίαση του SEEEO 2016/2017 στο Βουκουρέστι έχει αναρτηθεί στο τμήμα « Ομιλίες-Παρουσιάσεις ΙΕΝΕ» του www .iene .gr

Προσεχείς Εκδηλώσεις ΙΕΝΕ

Εκδόσεις ΙΕΝΕ

energia.gr

Αρχική Σελίδα | Όροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία
Copyright © 2004-2018 IENE. All rights reserved.

Website by Theratron