Ανακοινώσεις & Ειδήσεις ΙΕΝΕ

ΙΕΝΕ: Νέα Διοικούσα Επιτροπή

Ημ/νία δημοσίευσης: Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017 πραγματοποιήθηκε η 26η Γενική Συνέλευση των Εταίρων του Ινστιτούτου Ενέργειας ΝΑ Ευρώπης (ΙΕΝΕ). Οι εταίροι του Ινστιτούτου μετά από πρόσκληση του Προέδρου του ΙΕΝΕ, κ. Ιωάννη Χατζηβασιλειάδη, συνήλθαν στα γραφεία της Δικηγορικής Εταιρείας KG Law Firm (Δημ. Σούτσου 28, Αθήνα) χάρη στην ευγενική προσφορά και φροντίδα του Γενικού Γραμματέα Κωνσταντίνου Παπαμιχαλόπουλου.

Ο Πρόεδρος του ΙΕΝΕ, Ιωάννης Χατζηβασιλειάδης, προήδρευσε της Γενικής Συνέλευσης των Εταίρων, η οποία πραγματοποιήθηκε αφού διαπιστώθηκε η ύπαρξη απαρτίας. Κατά τις εργασίες της Γ.Σ. παρουσιάστηκε ο Απολογισμός Δραστηριοτήτων του ΙΕΝΕ για το 2016 και το Α’ Εξάμηνο 2017, ενώ εγκρίθηκε ομόφωνα ο ισολογισμός του 2016 και η απαλλαγή της Διοικούσας Επιτροπής (ΔΕ).

Επίσης, πραγματοποιήθηκαν εκλογές για νέα ΔΕ του ΙΕΝΕ. Οι εκλογές ανέδειξαν, μετά από ομόφωνη απόφαση, για την προσεχή διετή περίοδο, την παρακάτω νέα Διοικούσα Επιτροπή του Ινστιτούτου, η οποία οργανώθηκε σε σώμα:

Ιωάννης Χατζηβασιλειάδης ( Πρόεδρος), Κωνσταντίνος Σταμπολής (Α΄Α ντιπρόεδρος) , Κωνσταντίνος Παπαμιχαλόπουλος (Β΄ Αντιπρόεδρος) , Κωνσταντίνος Θεοφύλακτος, ( Γενικός Γραμματέας), Θωμάς Λαμνίδης ( Μέλος), Διονύσιος Ξένος ( Μέλος), Αναστάσιο ς Τόσιος ( Μέλος), Παντελής Κάπρος ( Ex officio Mέλος), Νικόλαος Σοφιανός ( Ex officio Mέλος).

Ακολούθησε η εκλογή του Κωνσταντίνου Σταμπολή ομοφώνως στη θέση του Γενικού Διευθυντή με εκτελεστικές αρμοδιότητες για την επόμενη διετία (2017 -2019) .

Προσεχείς Εκδηλώσεις ΙΕΝΕ

Εκδόσεις ΙΕΝΕ

energia.gr

Αρχική Σελίδα | Όροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία
Copyright © 2004-2018 IENE. All rights reserved.

Website by Theratron