Ανακοινώσεις & Ειδήσεις ΙΕΝΕ

Έκτακτη Απογευματινή Εκδήλωση ΙΕΝΕ με Θέμα την Ασφάλεια του Ελληνικού Ενεργειακού Συστήματος

Ημ/νία δημοσίευσης: Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Με γνώμονα την αποστολή του και στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του και εν όψει των σημαντικών προβλημάτων που αντιμετώπισε πρόσφατα το Ελληνικό Ενεργειακό Σύστημα, η διοίκηση του ΙΕΝΕ μετά από σχετική απόφαση της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης (13/2) αποφάσισε την πραγματοποίηση μίας ειδικής εκδήλωσης με στόχο την λεπτομερή εξέταση του όλου θέματος.

Ως εκ τούτου το ΙΕΝΕ διοργανώνει μια έκτακτη απογευματινή εκδήλωση με θέμα «Η Ασφάλεια του Ελληνικού Ενεργειακού Συστήματος», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη το απόγευμα, 15 Μαρτίου, στο Ξενοδοχείο Ηλέκτρα Παλλάς (οδός Νικοδήμου) στην Αθήνα. Η εκδήλωση έχει ως στόχο αφενός μεν να εξετάσει και να αναλύσει τις αδυναμίες και τα τρωτά σημεία στην λειτουργία του όλου ενεργειακού συστήματος και αφετέρου να αναζητήσει πρακτικά εφαρμόσιμες λύσεις με στόχο την θωράκιση του συστήματος από πιθανές δυσλειτουργίες συνέπεια κακοκαιρίας αλλά και απρόβλεπτων φυσικών φαινομένων.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν με ομιλίες και παρεμβάσεις τους ανώτερα στελέχη κρατικών ενεργειακών εταιρειών (ΔΕΗ, ΑΔΜΗΕ, ΛΑΓΗΕ, ΔΕΠΑ κ.α.), εκπρόσωποι μεγάλων ιδιωτικών εταιρειών παραγωγής και εμπορίας ενέργειας καθώς και εκπρόσωποι της πολιτείας. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή μόνο για τα μέλη του ΙΕΝΕ. Το πρόγραμμα και πληροφορίες για την εγγραφή-συμμετοχή στην εκδήλωση θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα μέσω της ιστοσελίδας του ΙΕΝΕ.

Προσεχείς Εκδηλώσεις ΙΕΝΕ

Εκδόσεις ΙΕΝΕ

energia.gr

Αρχική Σελίδα | Όροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία
Copyright © 2004-2018 IENE. All rights reserved.

Website by Theratron