Ανακοινώσεις & Ειδήσεις ΙΕΝΕ

Πραγματοποιήθηκε η 25η Γενική Συνέλευση των Εταίρων του ΙΕΝΕ

Ημ/νία δημοσίευσης: Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Στις 13 Φεβρουαρίου 2017 έλαβε χώρα η 25η Γενική Συνέλευση των Εταίρων του ΙΕΝΕ, που πραγματοποιήθηκε, ευγενή φροντίδι του Γενικού Γραμματέα και Εταίρου του Ινστιτούτου κ. Κωνσταντίνου Παπαμιχαλόπουλου, στα γραφεία της KG Law Firm (Δημ. Σούτσου 28, Πλατεία Μαβίλη, Αθήνα).

Η Γ.Σ. είχε ευρεία απαρτία καθώς έλαβαν μέρος 20 από τους συνολικά 26 Εταίρους του Ινστιτούτου (17 αυτοπροσώπως και 3 με πληρεξούσιο). Ο πρόεδρος του ΙΕΝΕ κ. Γιάννης Χατζηβασιλειάδης αφού καλωσόρισε τους εταίρους στην πρώτη επίσημη όπως είπε εκδήλωση του Ινστιτούτου για το 2017 τους ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον τους και την συνεχιζόμενη στήριξη τους προς το Ινστιτούτο. Ακολούθως το λόγο έλαβε ο Αντιπρόεδρος και Εκτελεστικός Διευθυντής του ΙΕΝΕ και παρουσίασε την Έκθεση πεπραγμένων για το 2016 η οποία και έγινε ομόφωνα αποδεκτή από τους εταίρους. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων για το 2017, το οποίο περιλαμβάνει ερευνητικές και μελετητικές εργασίες αλλά και μία σειρά εκδηλώσεων, όπως αυτές έχουν αναρτηθεί στο σχετικό τμήμα του ιστότοπου του ΙΕΝΕ.

Επιπλέον, η Γ.Σ. αποφάσισε την κωδικοποίηση του καταστατικού του ΙΕΝΕ εν όψει τελευταίων αλλαγών που έχουν γίνει στη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο αποτελεί εξάλλου η Γενική Συνέλευση των Εταίρων. Αποφασίστηκε, επίσης, όπως το κωδικοποιημένο καταστατικό αμέσως μετά την κατάθεσή του στο Πρωτοδικείο Αθηνών αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου. Ο Εκτελεστικός Διευθυντής παρουσίασε ακολούθως την συνοπτική κατάσταση εσόδων-εξόδων του ΙΕΝΕ για το 2016 και ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους εταίρους για τα οικονομικά αποτελέσματα, τα οποία όπως τόνισε είναι προσωρινά, ενώ ο επίσημος απολογισμός για το 2016 θα παρουσιασθεί στην επόμενη Γενική Συνέλευση που είναι προγραμματισμένη για τον Ιούνιο του 2017, οπότε και αναμένεται να εγκριθεί. Πάντως, όπως δήλωσε ο Εκτελεστικός Διευθυντής, τα έσοδα του 2016 σημείωσαν μια οριακή βελτίωση , σε σχέση με το 2015 ενώ τα έξοδα κρατήθηκαν στο ίδιο επίπεδο.

Με την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης ακολούθησε το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΙΕΝΕ με το τυχερό νόμισμα να πέφτει εφέτος στον εταίρο και μέλος του Δ.Σ. κ. Ντίνο Νικολάου.

Προσεχείς Εκδηλώσεις ΙΕΝΕ

Εκδόσεις ΙΕΝΕ

energia.gr

Αρχική Σελίδα | Όροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία
Copyright © 2004-2018 IENE. All rights reserved.

Website by Theratron